PREVIOUS PROJECT

PREVIOUS PROJECT

 
              NEXT PROJECT

              NEXT PROJECT

West Seattle Rebuild                                                                                                                                                                                                                                       West Seattle, Seattle, WA                                                                                                                                                                                                                                  Residential                                                                                                                                                                                                                              

Previously a very modest home with a great view, this West Seattle Rebuild expanded outwards and upwards to accommodate hobbies and take full advantage of the view. Facing directly west, the upper floor has a trellis above the deck to provide shade in the upstairs living area, while the lower level deck envelops an existing granite boulder while still providing a connection to the garden and yard below.

The newly open and expansive floorplan relieved the previously cramped nature of each room and created a more livable and enjoyable home with a stronger connection to the view beyond the walls. A neutral material palette was selected to combine both the client’s minimalist aesthetic as well as their antique furniture collection.



PROJECT West Seattle Rebuild - Residential Remodel and Addition

PROJECT TEAM Michelle Linden

DATE OF COMPLETION 2014