PREVIOUS PROJECT

PREVIOUS PROJECT

 
              NEXT PROJECT

              NEXT PROJECT

Seattle Gym                                                                                                                                                                                                                                                     Queen Anne, Seattle, WA                                                                                                                                                                                                                                   Commercial

Seattle Gym, situated on top of Queen Anne Hill, has been beloved by local residents for years, and needed to expand in order to accommodate their growing clientele. We collaborated with our client to expand their cardio room and barre studio to provide a refreshing experience for new and existing patrons alike. The remodeled reception area was designed to be clean and welcoming for clients as they walk through the doors. The simplicity of the space allowed for the focus to remain on the efficiency of the gym itself.

We designed the studio’s expansion to create a more practical space that fosters an atmosphere of fitness and energy without having to sacrifice a modern aesthetic that enhances the overall appearance of the gym. The interior design and detailing throughout were chosen not to distract, but match the state-of-the-art fitness equipment available at Seattle Gym.     



PROJECT Seattle Gym - Commercial Tenant Improvement (TI)

PROJECT TEAM Henry Walters, George Maroussis

DATE OF COMPLETION 2014