AtelierDrom24217.jpg

BELLEVUE RESIDENCE
Bellevue, WA
Residential

Taking full advantage of the steep hillside, this newly constructed residence was carefully designed to work with the grades and appear to fit amongst the landscape to minimize the mass while maximizing the space needed by a large family. The goal for the overall design was based around the incredible views of the Bellevue skyline and the Olympic Mountains beyond.

The style takes cues from both classic and contemporary with modern undertones for a result that will be timeless and fit seamlessly with the family throughout the years.

Clean lines, sloped ceilings and an open kitchen and living space wrapped with soaring windows create flexible spaces that allow for gatherings as well as plenty of space for individuals. The views are clearly the focus with a surround deck acting as a cover for the patio below and multiple outdoor living spaces to sit an enjoy the Cascades with either a fire pit or integrated heating units.


PROJECT Bellevue Residence - New Residential Construction

DATE OF COMPLETION 2017